Hírek

Jótékonysági főzés a Lions Club-bal

A Junior Vendéglátó Zrt. csatlakozott a Lions Club jótékonysági kezdeményezéséhez.

Junior siker a OKÉS szakácsversenyen

2015 novemberében 26 csapat részvételével zajlott az Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) első szakasza.

Egészségnap a Felsőpakonyi iskolában

November 10-én a Felsőpakonyi Herman Ottó Általános Iskola Egészségnapot szervezett. A gyerekek megismerkedtek az egészséges táplálkozás alapjaival, a zöldségek fontosságával és felhasználásuk változatosságával.

Mézes reggeli

A Földművelésügyi Minisztérium és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület 2015. november 20-án rendezte az európai szintű kezdeményezés hazai programját, a "Mézes reggeli" napot.

Edukációs Sütemény – Az egészséges táplálkozás alapjai játékosan

A táplálkozási szokások - melyek végigkísérnek minket életünkön - gyermekkorban alakulnak ki, a szülők szokásformáló hatása viszont hamar gyengül, meghatározóvá válik az óvodai és iskolai étkeztetés mintaadó szerepe. Ezért a Junior Vendéglátó Zrt. mint közétkeztető, szerepet vállalva a táplálkozási szokások formálásában, egy játékos edukációs programot szervezett a gyermekek körében.

Junior Zrt. a Mintamenza programban

Felelősséget érezve a gyerekek egészségesebb, korszerűbb étkeztetése iránt, cégünk is támogatja a Mintamenza program alapelveit. 2013 tavaszától társaságunk csatlakozott a Mintamenza programhoz és receptúráink korszerűsítésével készítjük el ételeinket. A program célja, hogy a médiából megismert Mintamenza program ajánlásaihoz hasonlóan modernebb, egészségesebb ételt biztosítsunk gyermekeink részére.